Portile batante se deschid rotindu-se pe centrul de greutate, ca orice poarta.

Deschiderea antelor se face doar pe interiorul proprietatii si necesita un anumit spatiu interior.

În mod normal, automatizarile se alimenteaza de la reteaua de tensiune de 230 V si cu curent continuu de 24 Vdc, care, datorita tensiunii joase garanteaza maxima siguranta de functionare.

De asemenea, alimentarea cu 24 Vdc se recomanda în cazul în care exista necesitatea de uz intensiv, cum ar fi spatiile comerciale si industriale.

Pentru a alege sistemul de automatizare ideal este necesar sa cunoasteti dimensiunile, aproximativ greutatea antei, robustetea ansamblului de coloana – anta, evaluând materialul din care este confectionata.

Antele portii sunt robuste, cu structura metalica plina sau rigida?
Tipul recomandat pentru o poarta cu una sau doua ante, în cazul în care spatiul de manevra este redus datorita prezentei zidurilor si gardurilor, este acela al unui motor cu suruburi, cu montare externa.
Exista posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de motorizari în functie de greutatea si dimensiunile antei, chiar si cazul antelor de mari dimensiuni.

Antele portii sunt usoare, din lemn, PVC sau aluminiu? Sunt fixate pe piloni proeminenti?
Automatizarea ideala este cea cu brate articulate, compacte si robuste: garanteaza o miscare a antei lina si fara efort.
Bratul deznodat permite o maxima practicitate la instalare în cazul în care exista pereti sau obstacole adiacente pentru coloane, sau dimensiunile pilonilor împiedica orice fel de motorizare, fiind foarte strâmti sau lejeri.

Doresti o solutie estetica, cu impact minim, pentru a pastra nealterata estetica intrarii?
Motorizarea ideala este cea cu montare îngropata, ascunsa complet: eleganta si perfecta daca se doreste discretie la instalare pentru a pune în valoare intrarea.
Instalatia de automatizare se distinge prin rezistenta materialelor si tratamentelor speciale pentru a garanta o rezistenta foarte mare la coroziune si functionarea perfecta în timp, chiar si în conditii climatice mai dificile.

 

Doresti sa automatizezi un pasaj pietonal?
Solutia ideala pentru gestionarea portilor pietonale cu o anta este motorizarea cu brat articulat.
Moto reductorul, ultra compact, îsi gaseste loc usor în cazul în care stâlpul este foarte strâmt, chiar si 10 cm latime sau în cazul în care este adapostit de un perete sau de un gard.