Sisteme supraveghere video Valcea
Comercializam o gama variata de produse CCTV (analogice si IP) si va putem oferi cea mai buna solutie tehnica pentru bugetul de care dispuneti!


Livram oriunde in tara echipamente pentru supraveghere video!


Sistemele de supraveghere video servesc la urmarirea si inregistrarea imaginilor dintr-un spatiu care trebuie supravegheat. Acestea au aparut din necesitatea companiilor de a tine sub control tot ceea ce se intampla pe proprietatile si in cladirile lor, avand ca principiu de baza faptul ca o singura persoana, responsabila de monitorizarea sistemului CCTV, vede de zece ori mai mult decat o puternica patrula. Sistemele de supraveghere video se adreseaza, in principal, spatiilor in care se desfasoara activitati de productie, spatiilor comerciale, depozitelor de materiale dar si birourilor si locuintelor.

Un astfel de sistem de supraveghere video de tip CCTV se compune din urmatoarele echipamente (dar nu se limiteaza la acestea):

  • * Camere video
  • * Sistem de inregistrare (DVR sau PC) cu hardisk
  • * Surse de alimentare
  • * Cabluri video si de alimentare
  • * Sursa neintreruptibila de curent (UPS)
  • * Monitor (optional)

Inregistrarile video pot fi descarcate pe suporturi de stocare externe si, de asemenea, pot fi vizualizate prin intermediul retelei de calculatoare si prin Internet. De asemenea, camere pot fi vizualizate in timp real, pe monitor, prin retea sau pe Internet.

Camere video analogice sau IP?


Cele mai raspandite si accesibile sisteme de supraveghere sunt cu camere video analogice insa in ultima vreme camerele IP au preturi din ce in ce mai mici. Calitatea si performantele camerelor IP este net superioara si ofera inregistrari cu rezolutii si detalii Full HD! Daca sunteti interesat de o astfel de solutie, va rugam sa ne contactati pentru consultanta gratuita!

Pentru a va oferi o solutie tehnica ce se potriveste nevoilor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati.