Sisteme supraveghere video Bacau

Instalatii electrice interioareInstalatii electrice pentru case, vile si alte imobile de locuit, refacere si modernizare instalatii electrice vechi, instalatii electrice pentru hale de productie sau alte obiective industriale.

Executam si comercializam instalatii electrice de interior si de exterior, cu tot ce tine de ele, inclusiv prize de pamant si sisteme de paratrasnet. In general executam instalatii de la zero dar oferim si servicii de modernizare, refacere a instalatiilor vechi, diagnosticare si interventie in cazul unor defectiuni. Calitatea serviciilor noastre consta in promptitudinea executiei, acuratetea si atentia la detalii, precum si preturi corecte.

Cu o experienta acumulata de-a lungul anilor, in acest domeniu, punem la dispozitia clientilor nostri, atat persoane fizice cat si persoane juridice, servicii de proiectare si executie a instalatiilor electrice, pentru obiective civile sau industriale, la un inalt nivel de calitate cu echipe formate de-a lungul anilor care au acumulat experienta din multitudinea de lucrari executate. Deasemenea oferim consultanta pentru alegerea arhitecturii sistemului si alegerea aparatajului terminal si al materialelor folosite in executia instalatiilor electrice, de calitatea carora depinde confortul ulterior si siguranta in exploatare oferit de aceste instalatii.

Executie de instalatii electrice complete care cuprind:

- Instalatii electrice de interior:

instalatie electrica interioara


Executam instalatii electrice interioare pentru case, apartamente, obiective civile in general, schimbarea instalatiilor vechi realizate cu conductoare de aluminiu din apartamente sau modernizarea lor, instalatii electrice industriale. Instalatii electrice executate, pentru siguranta dumneavoastra si a imobilului, cu respectarea riguroasa a normativului I7/2011 si a altor norme stricte, in functie de situatiile particulare, folosirea de materiale de calitate si punerea in opera a acestora conform cerintelor din fisele tehnice.

- Tablouri electrice de distributie:

tablou general de distributie


Tablouri electrice de distributie executate dupa schema monofilara sau adaptate la situatiile particulare precum tablouri electrice de apartament, tablouri electrice generale, dulapuri electrice, firide distrbutie si contorizare palier (FDCP), blocuri masura si protectie pentru bransamente monofazate (BMP), blocuri de masura si protectie pentru bransamente trifazate (BMPT), etc.

- Instalatii pentru compensarea factorului de putere:

compensare factor de putere


Instalam baterii de condensatoare, baterii de condensatoare cu automatizare sau condensatoare simple cu montaj local pentru compensarea factorului de putere.

Introducerea in instalatii a sistemelor pentru compensarea factorului de putere reprezinta una din masurile tehnice de imbunatatire a functionarii instalatiilor electrice, avand ca rezultat reducerea costurilor cu energia electrica eliminand consumul de energia reactiva si creandu-se astfel si o rezerva de putere activa, o investitie care se va amortiza rapid si care va aduce profit ulterior.

- Automatizari industriale:

tablou automatizare


Sisteme de automatizare pentru pornirea motoarelor, automatizari stea triunghi, soft start, etc.

Indiferent de serviciile din domeniul instalatiilor electrice pe care ni le solicitati, echipa de la www.asistelectronix.ro va va oferi profesionalism, calitate la nivel inalt, executie prompta si rezultate excelente.