Despre SC. AsistElectronix SRL.

Avem deosebita placere ca, in cateva randuri, sa va aducem in atentie compania noastra, prezentandu-va activitatile si oportunitatile de afaceri, pe care,  credem noi ca le putem initia cu dumneavoastra, in scopul unei colaborari durabile si eficiente. Rezultatele echipei noastre se bazeaza pe 4 ani de experienta in domeniu tehnicii informatice si al cablarilor structurate pe cele mai inalte standarde de calitate.

Avantul tehnologic si dorinta noastra de a ne dezvolta ne-au determinat sa ne orientam permanent activitatea catre serviciile destinate intretinerii aparaturii de birou atat pentu societati comerciale cat si pentru persoane fizice, servicii cu care sa venim in intampinarea clientilor nostri pentru eficientizarea activitatii acestora. La momentul actual, spectrul serviciilor puse la dispozitie de firma noastra s-a largit, putand acoperi orice solicitare legata de desfasurarea in bune conditii a activitati orcarui birou, cu sprijinul unui colectiv tanar, ambitios, calificat in domeniile in care ne desfasuram activitatea.

Printre firmele si institutiile cu care colaboram sau care se regasesc in portofoliul nostru de clienti se numara:

 
     * Royal Computers (www.r-c.ro)

 


     * Resin (www.resin.ro)


     * Bus Trans (www.bus-trans.ro)

 


     * MatDan Tours (www.matdantours.ro)

 


     * KMW Systems (www.kmw.ro)

 

 

Bazandu-ne pe cerintele clientilor nostri si furnizorilor suntem in masura sa oferim solutii complete pentru alegerea corecta a produselor, a instalarilor, depanarilor, si suport tehnic. Intr-un mediu aflat intr-o continua schimbare dorim sa gasiti in noi un partener care sa raspunda cerintelor dumneavoastra, si suportului tehnic care il putem oferi.
In ideea si speranta ca ne veti oferi posibilitatea sa va fim de ajutor in viitorul apropiat asteptam invitatia dumneavoastra la viitoarele achizitii si suport tehnic pentru a va fi partener de afaceri.

Contactati-ne Acum :

Asistenta

Tel : 0771-219-327

Suport Tehnic Momentan offline Va rugam lasati mesaj!
Trimite Mesaj