Preturi

Colaborarea cu noi va aduce numeroase beneficii, printre care: asigurarea solutiilor optime pentru solicitarea dumneavoastra intotdeauna, deplasarea la domiciuliul dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil, un raport eficienta-pret fara concurenta.

Mai jos gasiti lista de preturi standard pentru cele mai frecvente solicitari primite: instalare windows, devirusare calculator, instalare programe, instalare componente, instalare router wireless etc.

*Serviciile AsistElectronix sunt complexe si corespund unei arii foarte variate de situatii. Daca nu ati gasit exact solutia pe care o cautati, contactati-ne!

**Tarifele afisate pe acest site sunt standard si pot suferi modificari in functie de cerintele si necesitatile dumneavoastra. Contactati-ne pentru detalii personalizate solicitarii dumneavoastra.

Deoarece va putem asigura service calculatoare eficient, corect si rapid.

Aveti nevoie de servicii IT a caror calitate sa poata fi garantata astfel incat odata rezolvata solicitarea dumneavoastra, problemele sa nu mai apara si in plus, sa beneficiati de suport IT ulterior.

Avantajele colaborarii cu un service de calculatoare specializat pornesc de la garantarea calitatii serviciilor, pana la timpul de raspuns redus si complexitatea solutiilor IT oferite.

Experienta acumulata continuu prin colaborarile cu diferiti clienti si solicitari IT variate, ne permite sa va oferim in cel mai scurt timp solutiile IT de care aveti nevoie:

Instalare Windows Pare usor de crezut ca oricine poate instala un sistem de operare. Dar stie sa il configureze, stie sa ii instaleze toate driverele necesare bunei functionari a calculatorului?

Pentru a evita instalarea necorespunzatoare a sistemului de operare si lipsa unor drivere si aplicatii importante, este recomandat sa apelati la tehnicieni IT specializati care sa faca aceasta operatiune pentru dumneavoastra.

Va putem ajuta cu instalare Windows (XP, Vista, 7, 8.1, 10) noua (pe un calculator care nu a mai avut acest sistem de operare instalat), precum si cu reinstalarea, reparararea si updatarea versiunii deja instalate de Windows.

Important! Instalarea Windows si preturile comunicate vor include toate operatiunile efectuate: instalare de drivere, periferice etc.

Pentru aceasta veti primi un singur pret si vom incepe procedurile de instalare sistem doar dupa ce vom primi aprobarea dumneavoastra asupra acestui pret unic, pe care ne luam angajamentul sa nu il modificam pe parcursul colaborarii!