Reincarcare/Remanufacturare cartuse Imprimanta!Incarcarea / remanufacturarea cartuselor dvs. se face exclusiv in cadrul service-ului nostru (aceste operatiuni presupun folosirea de echipamente ce nu pot fi transportate la sediul clientului: compresor vacumatic de mare putere / filtru ecologic pentru retinerea particulelor fine).

 

Prin utilizarea serviciilor de reincarcare a cartuselor cu toner si cerneala reduceti cu pana la 90% cheltuielile cu consumabilele pentru imprimante, copiatoare, multifunctionale.

Un cartus cu toner se poate incarca de 2-4 ori, dupa care apare uzura elementului fotosensibil (a cilindrului) si a altor componente. Aceste elemente se pot inlocui (remanufacturare cartus); dupa aceasta cartusul se poate incarca din nou de 2-4 ori. Operatiunea de remanufacturare se poate repeta de 3-4 ori.

Un cartus cu cerneala se poate incarca de pana la 30-40 ori pentru cel negru si de 5-10 ori pentru cel color. Numarul de incarcari posibile este influentat de intensitatea utilizarii cartuselor (cu cat un cartus este folosit mai intens cu atat permite un numar mai mare de incarcari), de calitatea cernelii utilizate si de calitatea serviciului de incarcare.

Pentru comenzi de incarcari cartuse de minim 150,00 lei fara TVA asiguram gratuit ridicarea cartuselor de la dumneavoastra si livrarea acestora dupa incarcare in maxim 24 ore.

Pentru cartusele aduse de dumneavoastra la service incarcarea se face pe loc pentru cartuse de cerneala si in termen de 2–3 ore pentru cele cu toner.