Optimizare website (SEO)Aveti o afacere proprie, ati facut un pas important comandand realizarea unei imaginii proprii si a unui website. Dar acest lucru nu este pe deplin suficient. Ii puteti creste valoarea  solicitand si o optimizare pentru motoarele de cautare sau (SEO). SEO, aceasta abreviere provine din termenul englezesc ”Search Engine Optimization” care tradus in limba romana nu inseamna altceva decat optimizare pentru motoarele de cautare. Prin intermediul acestui serviciu, echipa noastra lucreaza sa duca website-ul dumneavoastra in prima pagina de Google, pentru ca acolo trebuie sa fiti ca sa aveti un avantaj suplimentar in fata concurentei.

Fiecare pagina web creata de catre echipa noastra este optimizata pentru motoarele de cautare. Pachetul de cuvinte cheie pentru care se realizeaza optimizarea este strict legat de continutul website-ului dvs. Daca website-ul pentru care solicitati optimizarea nu este creat de noi, putem realiza ajustarile specifice pentru optimizare din programare.

 

Serviciul de SEO realizat de echipa noastra presupune optimizarea codului sursa al website-ului: meta tag-uri, titluri pagini, descriere, cuvinte cheie, linkuri interne în web website, tag-uri pentru imagini, etc. Aceste elemente fiind esentiale pentru o regasire cat mai usoara si rapida dupa cuvinte cheie specifice domeniului de activitate. Astfel veti beneficia de cresterea semnificativa a numarului de vizitatori, potentiali clienti (deoarece ajung pe website in urma unor cautari specifice), o mai buna pozitionare in motoarele de cautare, cu impact direct asupra traficului pozitiv (audienta targetata, utilizatori din cadrul publicului tinta), toate ducand automat la cresterea volumului incasarilor generate de activitatea online.
Costurile realizarii acestui serviciu difera de la caz la caz datorita diversitatii paginilor web, cuvintele cheie urmarite pentru promovare, marimea paginilor, etc. Pentru a le stabili, trebuie facuta o analiza personalizata proiectului dvs. Asadar, va asteptam sa ne solicitati o estimare, contactati-ne si va vom oferii o oferta de pret in cel mai scurt timp.

 

Alte servicii din aceasta categorie:

• Campanii Google AdWord, AdSense
• Marketing prin e-mail
• Parteneriate de reclama (link exchange)
• Campanii virale
• Bloguri de companie si altele