Proiectare / realizare retele calculatoare   Proiectare / realizare retele calculatoare   Proiectare / realizare retele calculatoare Proiectare / realizare retele calculatoare

WEBSITE DE PREZENTARE

Aceasta categorie de website este cea mai des intalnita si reprezinta forma cea mai uzitata de a comunica mesajul si imaginea proprii unei firme pe Internet. Website-ul afacerii dumneavoastra reprezinta o carte de vizita online, care poate fi gasita non-stop, unde clientii si partenerii dumneavoastra de afaceri pot sa mentina contactul mult mai usor cu firma dumneavoastra.
Website-ul de prezentare este structurat astfel incat sa evidentieze informatiile relevante despre activitatea firmei, produsele sau serviciile oferite, modalitati de contact si alte date specifice. Un website de prezentare intareste notorietatea firmei, induce seriozitate si profesionalism.

MAGAZINE ON-LINE

Website-ul de tip magazin on-line sau virtual este solutia optima si profesionala atunci cand doriti sa vindeti diferite produse on-line, este foarte rapid si eficient. Este destinat atât companiilor producatoare de servicii, dar si celor furnizoare de servicii.
Un magazin on-line cuprinde in structura sa, pe linga prezentarea detaliata a gamei de produse, un modul in care vizitatorii isi pot crea un cont personal, pe care il utilizeaza atunci cand doresc sa efectueze o comanda, modalitatea de a plati on-line, cu cardul sau sistem ramburs, motoare de cautare a diverselor produse, etc. Prin intermediul magazinului virtual vizitatorii si clientii fideli vor fi in permanenta la curent cu ultimele noutati, oferte si discounturi.
Crearea unui magazin on-line presupune si conceperea unui puternic instrument de administrare prin care chiar dumneavoastra puteti organiza continutul magazinului virtual.

CATALOG DE PREZENTARE ON-LINE

Catalogul de prezentare on-line imbina foarte bine elemente specifice website-ului de prezentare, cit si ale magazinului on-line. Aceasta categorie de website este optima atunci cind nu doriti sa vindeti direct, ci cautati, spre exemplu, distribuitori pentru extinderea retelei sau doriti sa va faceti mai cunoscuta oferta proprie de servicii sau produse. In cadrul catalogului va faceti cunoscuta oferta, dar nu veti putea vinde on-line, asa cum se poate face prin intermediul pachetului magazin virtual.

PORTAL-URI WEB

Aceasta categorie este una dintre cele mai complexe aplicatii web. Un portal este destinat sa raspunda unor nevoi polivalente, dar mai ales de informare sau entertainment cuprinde o gama larga de servicii si resurse, precum email, forum, motoare de cautare si magazine virtuale si se adreseaza unui palete largi de public. Tot in categoria portal-urilor sunt incluse si directoarele web care sunt adevarate baze de date online, instrumente puternice de marketing.